Gerrit Mantel

MSSQL

SQLProgLib

De SQL Server Program Library is een verzameling van 200+ algemeen bruikbare Microsoft SQL Server Stored procedures en Functions. De programmacode is toegangelijk via een webscherm op een database, en is te downloaden.

SQLProgLib (Database)

SQLMovie

SQLMovie is een programma in de vorm van een Microsoft SQL Server database waarmee je je filmbestanden die je gedownload of geript hebt kunt beheren. SQLMovie leest alle gegevens van je films in, slaat het op, en maakt er een rapport van. Ook kun je je DVD- en BluRay-disc verzameling onderbrengen in de SQLMovie database. Filmgegevens worden bij de TMDb en de Imdb opgehaald. SQLMovie geeft filmgegevens door aan de Kodi mediaspeler middels .nfo bestanden. SQLMovie maakt een filmlijst aan in HTML vorm, die je met behulp van je webbrowser kunt bekijken.

Laatste wijziging: 16-jan-2024

SQLMovie v8.6 Handleiding (Pdf document)

SQLMovie v8.6 Programma (Zip bestand)

 

Disclaimer

De hier aangeboden SQL Server programmacode is freeware, mag vrij worden gebruikt en in ongewijzigde vorm worden verspreid, maar mag niet tegen betaling worden verhandeld. De ontwikkelaar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet functioneren - of het verlies van data door het gebruik - van de hier aangeboden SQL Server programmacode.