Gerrit Mantel

MSSQL

SQLProgLib

De SQL Server Program Library is een verzameling van 200+ algemeen bruikbare Microsoft SQL Server Stored procedures en Functions. De programmacode is toegangelijk via een webscherm op een database, en is te downloaden.

SQLProgLib (Database)

SQLVideo

SQLVideo een Microsoft SQL Server database waarmee je je film- en videobestanden verzameling kunt beheren. SQLVideo is bedoeld voor de SQL hobbyisten. De database kun je d.m.v. scripts aanmaken. Een SQL Server 2022 omgeving is vereist. SQLVideo leest alle media eigenschappen van je film- en videobestanden in, en haalt (optioneel) filmgegevens op bij de Tmdb en Imdb. SQLVideo maakt overzichtslijsten en infopagina's aan van al je films en videomappen (HTML formaat). Het is ook mogelijk om je DVD- en BluRay-disc verzameling onder te brengen in de SQLVideo database. Verder kan SQLVideo (optioneel) gegevens neerzetten voor je Kodi mediaspeler (.nfo bestanden).

SQLVideo v2.3 Handleiding (Pdf document)

SQLVideo v2.3 Programma (Zip bestand)

 

Disclaimer

De hier aangeboden SQL Server programmacode is freeware, mag vrij worden gebruikt en in ongewijzigde vorm worden verspreid, maar mag niet tegen betaling worden verhandeld. De ontwikkelaar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet functioneren - of het verlies van data door het gebruik - van de hier aangeboden SQL Server programmacode.